Meer resultaten voor van veenendaal

 
van veenendaal
Home Albert van Veenendaal.
Albert van Veenendaal pianist/componist.
Gemeente Veenendaal.
Neem contact op met ons ondernemersloket. Contact en openingstijden ondernemers. Innovatiefonds voor culturele activiteiten. Wat biedt Veenendaal ICT-centrum? Stads wonen in Veenendaal. Veenendaal heeft de uitstraling van een stad met de charmes van een dorp. Alleen daarom al moet u zeker eens ons woningaanbod bekijken. Praat en doe mee. Ondersteuning zorg en inkomen.
Fysiotherapie van Veenendaal.
Voor de behandeling van etalagebenen is de praktijk aangesloten bij Claudicationet. Dit is een gespecialiseerd netwerk van fysiotherapeuten. Fysiotherapie van Veenendaal is de eerste praktijk in Hillegom die aangesloten is bij dit landelijk netwerk Claudicationet. Door de aansluiting bij dit netwerk bent u als patiƫnt verzekerd van een landelijk geprotocolleerde en wetenschappelijk onderbouwde behandeling. Klik hier voor meer informatie. De praktijk is aangesloten bij Onconet. Onconet streeft ernaar dat patiƫnten in heel Nederland een deskundig fysiotherapeut in de eigen woonomgeving kunnen vinden voor de begeleiding bij behoud of verbetering van fitheid rondom de medische behandeling voor kanker. Het doel fit ondanks kanker. Klik hier voor meer informatie.

Tele dermatologie opsturen van fotos van huidafwijkingen naar de dermatoloog via de computer. Welkom bij huisartsenpraktijk van Veenendaal. We vinden het belangrijk dat iedereen dezelfde dag kan worden geholpen. We starten dan ook meestal met een lege agenda. Door de drukte vult deze zich echter snel. Daarom hebben wij de volgende regel belt U voor 10.00 uur dan wordt U altijd dezelfde dag geholpen. Belt U na 10.00 uur dan zal de assistente U naar de klachten vragen en in samenspraak met U en de situatie van de agenda bepalen wanneer U terecht kunt bij uw huisarts of andere hulpverlener. Op woensdag werkt per 2016 dokter Heijnen. Zij kan goed spiraaltjes plaatsen.
Juridisch Advies Nodig? Van Veenendaal Advocatuur Den Haag.
Van Veenendaal Advocatuur biedt hoogwaardige rechtshulp aan binnen de lokale nationale en internationale rechtspraktijk. U bent iets vergeten! Uw bericht is verstuurd! Artikel niet meer op voorraad! Cart has been updated! Van Veenendaal Advocatuur Den Haag. Van Veenendaal Advocatuur helpt u graag om uw recht te halen.
McDonald's in centrum Veenendaal dicht Veenendaalse Krant.
03-05-2017 1132 Van de redactie. VEENENDAAL McDonald's heeft zijn vestiging in het centrum van Veenendaal per direct gesloten. In een brief achter de ramen van het pand aan de Markt staat geschreven dat het restaurant vanaf heden is gesloten. Jeroen van der Veer. Navraag leert dat het pand te veel concurrentie ondervindt van de vestiging aan de Nieuweweg Noord. Daar is een restaurant van dezelfde eigenaar alleen zit daar ook een McDrive die zeven dagen in de week 24 uur per dag geopend is.

Contacteer ons